Voorbereiding om mijn grote reis
Door: TJongerling
Blijf op de hoogte en volg Tom
03 April 2012 | Nederland, Steenwijk
Alles is binnen visum/passpoort/geld..
Backpack is besteld en is er met 1 week. Nog laatste kleine dingen halen zoals notitieboek/3 poot stekker/ Moneybelt etc...
Merk nu wel voor mezelf dat ik licht geraakt begin te worden en dat ik zenuwachtig word. Het is niet even een paar weken ertussen uit het is gewoon een jaar ertussen uit. Zitten voordelen en nadelen aan maar na alles wat er is gebeurt kan ik alleen maar zeggen let it come. Het moeilijkste gaat toch wel worden het afscheid nemen van vrienden en familie. Het is niet niks. Hoop straks na eindelijk 3 maand klote in me vel te hebben gezeten alles achter me te kunnen laten en opnieuw te beginnen.
Probeer voor mezelf wel alle losse eindjes goed af te sluiten maar of het allemaal lukt weet ik niet. Natuurlijk hoop ik van wel maar ja je weet maar nooit.
29 April ga ik ongetwijfeld een afscheidsfeest geven maar ga niet teveel mensen uitnodigen alleen de mensen die ik goed ken en waar ik veel mee omging en ga. En uiteraard familie er ook bij.
Ondertussen ben ik elke dag een beetje bij beetje info aan zoeken weer waar ik heen wil wat ik wil zien wat ik wil doen en hoe ik daar naar die plekken toe wil gaan.
Ondertussen ga ik op mijn reis een dagboek en foto's hierop plaatsen mijn bedoeling is dit elke week te doen maar bind me niet aan tijden kan ook zomaar eens zijn dat er 2 weken overheen gaat.
Uiteraard lees ik mijn email wel vaak en kan je me altijd whats appen Iphone 4 gaat gewoon mee maar dan wel met een sim kaart uit australie.. Uiteraard zal ik ook foto's sturen via de mail en uiteraard ook hierop.
Dus houd het hier in de gaten en laat wat van je horen. Vind het altijd wel leuk om te horen hoe het met jullie gaat en hoe het jullie vergaat.
1 ding is er voor mij heel erg sprake en dat is "No worries mate" ik red me wel ik ga me droom waar maken...
30 April 2012 - 17:50
Jacqueline:
Lieve Tom,
Morgen vertrek je naar Australie. Je gaat een jaar op reis. Een reis die je al altijd hebt willen maken. Wel vreemd hoor.. Geen Tom die het komende jaar even bij Ray langs komt om een potje fifa te spelen of om gezellig een biertje te drinken. Op dit moment dringt dat nog niet zo door maar dat moment komt straks wel en zullen we je missen! Ik zal je volgen en hoop veel leuke verhalen te lezen en mooie foto's te bekijken.
Ja Tom je gaat echt!!
Heel veel succes!
Liefs Jacqueline -
03 Mei 2012 - 10:20
De Oudjes:
Wij wensen je een geweldige tijd toe in Australie en geniet van alles
Groeten uit een regenachtig Steenwijk
PMLG -
03 Mei 2012 - 18:56
Huib En Alie:
Goeie morgen Tom. Heb je lekker geslapen? We zijn erg blij, dat je goed bent aangekomen. Een nieuwe dag en nieuwe indrukken. We wensen jou héél veel geluk en succes en denk aan de tips, die we jou hebben gegeven. We gaan eigenlijk een beetje op reis met jou en zullen je verhalen volgen. Pas goed op jezelf en geniet vooral. Groetjes van ons en straks gaan we ook slapen. Tot gauw en veel liefs, Huib en Alie. -
03 Mei 2012 - 21:12
Harry En Alberta:
Vermoeid maar gelukkig ben je in Sydney aangekomen (denken we)
Veel nieuwe indrukken.
Geniet van je verblijf in deze prachtige stad.
Succes bij het verkennen van de stad en drink er vanavond maar 1 op onze kosten.
Echt maar 1 want het bier is duur in Australie.
Over 363 dagen krijg ik de rekening wel.
Doe voorzichtig. Krijg geen spijt van diengen die je niet gedaan hebt en toch had graag willen doen.
Beter spijt van dingen die je wel hebt gedaan.
Geniet in Australie en van de Aussies.
Groet en we zullen je volgen