Week 7: Sydney
Door: Tom
Blijf op de hoogte en volg Tom
30 Juni 2012 | Australië, Sydney
Woensdagochtend hup wezen werken bij een bedrijf in trigger hills (zo heet het volgens mij). 110 computers afsluiten en loskoppelen en verplaatsen naar nieuwe pand. Begin je s'morgens om 10:00 uur en ben je klaar om 22:00 uur s'avonds lekker lange dag maken. Maar watis dat zwaar om te doen. Pand was net een doolhof je wist gewoon op een gegeven moment niet meer waar je liep. Dus dat duurde al gewoon 6 uur voordat dat klaar was. Moet je daarna naar Almeida Heights toen daar alles weer aansluiten dat was me toch een mooi kantoor. Alles van glas enzo. Zicht op het Opera House hebben ze dus dat was wel zeer mooi. Waren we daar ongeveer 5,5 uur bezig zonder te eten. Zijn we allemaal gaan staken dat we eten wouden. Is Jack de leidingevende over de klus naar Mc Donalds gegaan eten voor allemaal gaan halen. Toen hij terug kwam hadden we alles al klaar. Dus hup nog even eten en weer weg. Zware dag was het maar hoort erbij. Volgende dag was ik vrij dus kon ik lekker even bijkomen.
Donderdagochtend 11:00 uur wakker vlug tanden gepoetst kleding aan en naar O'Malleys toe ontbijtje halen. Eindelijk weer goed stevig ontbijtje gehad. Was ik wel aan toe. S'middags even hardloop/voetbalschoenen gehaald. Wou niet veel geld uitgeven aan schoenen. Want ze gaan toch snel kapot. Voor $25 had ik goed paar schoenen gekocht. Rest van de middag beetje boek gelezen en beetje relaxed gedaan. Had wel even rust nodig in me lichaam. Krijg ik smsje van Brent "Mate tommorow 06:00 at depot please." Dus had mooi dagje voor de boeg. Om 23:00 gaan slapen gaat om 04:45 me wekker was klaar wakker meteen. Stond direct naast me bed. Dit was zeer relaxed. Eenmaal aangekomen op het depot kwam ik op dezelfde klus als woensdag nu moest alle meubels en alles kratten naar nieuwe pand toe. Eenmaal om 08:00 aangekomen zijn we gaan werken daar ging redelijk snel eigenlijk wel dus dacht word wel snel dagje. Dat was het niet. Kreeg ik van Johnny te horen dat ik naar andere pand moest gaan en daar alles met 2 andere neer moeten zetten alvast. Zegt Johnny tegen mij Tom je bent Supervisor daar nu. Zorg dat alles daar goed gaat. Dus promotie gemaakt daar. Voor een paar uurtjes. Wij hup 2 vrachtwagens uitladen en alles op de juiste plaatsen zetten. Wij dat allemaal klaar hebben bel ik Johnny op waar de andere vrachtwagens blijven duurt dat nog wel 1,5 uur. Dus hup wij op pauze. Krijg ik na 2 uurtjes telefoon van Johnny "cunt were the fuck are you got work for you. Get your lazy ass back here". Ik had zoiets van die is pissed. Dus wij heel snel terug staat hij daar met eten en koffie voor iedereen. Zegt hij tegen me Tom deze spullen die hier inzitten allemaal neerzetten weer op de juiste plek en dan komen er 2 vrachtwagens met allemaal magazijn troep aan. Dus hup wij weer knallen waren we rond half 8 s'avonds klaar ermee dus wij wachten op de andere 2 wagens. 1tje kwam eraan met half uurtje. Dus hup koffie halen in het pand daar. Eenmaal toen de wagen eraan kwam die in 1,5 uur weg gewerkt. We waren kapot toen. Dus ik Johnny weer bellen waar blijft de laatste wagen. Komt die niet want van de server racks was de stroom niet afgehaald dat werd pas de volgende dag gedaan. Dus konden we uitschrijven om 22:00 s'avonds belt Brent me nog. Zegt hij Tom je hebt 16 uur vandaag gewerkt morgen ben je vrij. Dus ik had zoiets van wel jammer maar kon wel even rust nemen weer met me lichaam. Eenmaal terug in het hostel even vlug gegeten om 23:00 toen nog even naar Tunnel Bar gegaan daar even nog wat gedronken en even aantal dansjes gedaan toen gaan pitten.
Zaterdagochtend werd ik gebeld door Brent of ik toch even nog 3 uurtjes wou komen werken omdat het toch wat druk was. Ik zo van ja is goed ben er met half uurtje hij zo van super bedankt betaal je dubbel voor die 3 uurtjes dus hup 6 uur betaald krijgen voor 3 uurtjes werk. Baas blij en ik blij;) was ik om 14:00 klaar met werken eerst maar weer wezen slapen want was bekaf. Tot uurtje of 6 geslapen toen maar even pizza gehaald. Had geen zin in koken. S'avonds niet wezen stappen maar even lekker met zun allen film gekeken en even relaxed gedaan. Want zondag stond wedstrijd voetbal op het programma. Dus wel even fit zijn;)
zondagochtend om 11:00 me bed uit hup team bespreking met zun allen. Blub centrum spits als goalgetter. Nou van de 24 doelpunten die we gemaakt hebben heeft Blub er 13 gemaakt de een nog mooier dan de ander. Ze hadden geen grip op me. Helaas 24-25 verloren maar toch lekker 2 uurtjes wezen voetballen. Op een dak van 42 verdiepingen hoog in een kooi. Dat ipwas echt super mooi. S'middags even lekker naar het park nog toe gegaan en even boodschappen gedaan. Wat een relaxede en mooie dag was het. S'avonds nog even biertje in King Cross gedaan even World Bar in gegaan een paar uurtjes en daarna pitten.
Maandagochtend lekker relaxed wakker worden. Om 09:00 uur was redelijk verrot van spierpijn in de hamstring door tijd al niet meer te zijn wezen voetballen. Dus liep beetje mank. Had Brent nog even gebeld voor werk. Lag het werk deze week een beetje plat. Omdat er weinig was. Dus kon pas vrijdag op zun vroegst weer aan het werk. Dus lekker relaxed gedaan weer. S'middags terras op gegaan met zun allen biertje gedaan en s'avonds pizza halen met zun allen omdat we allemaal beetje brak waren dus lekker simpel gedaan. Daarna nog drank spel met Jenga gedaan vaag spel maar wel super leuk. Dinsdag ochtend even weer me was doen maar sokken beginnen aardig te stinken in me tas. Dus word wel weer tijd omdat te wassen.
Nou dit was weer in een hoofdstuk in mijn boek. 25-06 alweer nu loop weer een week achter als donderdag laptop binnen is gaat het wat sneller verslagen maken. Nu net even met Lisa (zweedse meid) wat wezen drinken op terrasje en nu zo even met zun allen balletje trappen in het park. En straks nog even biertje doen met de groep. Dus word gezellige avond met zun allen weer. Nou iedereen veel lees plezier.
30 Juni 2012 - 08:10
De Oudjes:
Hoi Tom, alles gaat nu rustig z'n gangetje als ik het zo lees, veel werken, relaxen , voetballen.wij genieten elke keer weer van je verhalen.wij hopen dat je genoeg geld verdiend om straks weer verder te gaan, in dat grote land.veel plezier en let een beetje goed op jezelf.
Safe trip -
30 Juni 2012 - 08:32
Anki En Marcel:
Weer een mooi verhaal Tom. Gefeliciteerd met je moeder, we gaan straks bbq en sapje drinken. We zullen er een op jou nemen.
Ps Waar blijft de foto van Lisa?
Groeten uit Stone City -
30 Juni 2012 - 11:57
Jacqueline Jonker :
Hoi Tom,
Je hebt weer een mooi reisverslag geschreven. En ondanks de lange dagen die je maakt heb je het zo te lezen prima naar je zin. Fijn voor je.
We zijn benieuwd naar je volgende leuke verhalen. Groetjes Arie en Jacqueline Jonker. -
30 Juni 2012 - 21:56
Gerben En Linda :
Super verhaal broertje. Geniet er lekker van. Als je genoeg geld heb dan kan je weer verder reizen. Het was leuk om je even aan de telefoon gesproken te hebben. We wachten weer op je volgende verhaal.
Liefs Gerben en Linda -
01 Juli 2012 - 11:39
Carolien:
he tom kun je niet eventjes wat warmte en zon deze kant op sturen?
Zijn de aussies nou echt zo aardig allemaal? of net zo als hier.
he werk ze van de week en tot het volgende reisverslag.
gr. nico en carolien -
02 Juli 2012 - 05:40
Lisette:
He Tom
Weer een leuk verhaal lekker werken
wat voetballen en ontspannen dit heb je allemaal nodig.Rustig aan en ook lekker genieten.
Vele gr uit Zaandijk