Week 20: Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Tom Jongerling - WaarBenJij.nu Week 20: Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Tom Jongerling - WaarBenJij.nu

Week 20: Sydney

Blijf op de hoogte en volg Tom

28 September 2012 | Australië, Sydney

20 weken alweer in Australie tijd gaat snel:p Maar heb nog 32 weken te gaan;) Week 8 QT Project bijna helemaal ten einde zijn we al;) Aan de ene kant jammer maar ja toch ben ik blij dat ik bijna klaar ben hier. Goeie ervaring opgedaan hier maar ook heel veel geleerd hier. Daar ging het me ook om dat ik geld zou verdienen maar ook dat ik veel leer en dat doe ik zeker:p;) Veel techniek bij leren en veel leren kwa werk hoe het gaat.

Maandag begon het al goed was lekker dagje vrij dus ben ik samen met Roy & Inge naar Bondi Beach gegaan. Heerlijk weer dat was gewoon niet meer gezond zo lekker. Heerlijk op een terras gezeten daar wat gegeten en even de krant gelezen lekker een biertje erbij gedronken. Alleen beetje jammer dat dat vol in de zon is dat je je dan ook in 1 klap dronken voelt:p Was echt heerlijk omdat even te doen. Was niet naar Bondi nog toe geweest lukte niet met me drukke schema van werk. En wanneer ik vrij was had ik er niet echt puf voor:$. Even over Bondi Junction heen gestruind nog dit is gewoon een grote boulevard met allemaal kraampjes alles goedkoop maar ook shit spul. Dus maar niks gehaald. 1 ding ga ik nog wel even halen dat is een strandlaken zo'n 1 met allemaal van die verkeersborden die je alleen in Australie ziet;)

Dinsdag beginnen weer op QT Project. 7:45 beginnen zelfde gedoe als eerst schoonmaken en opruimen. Maar dit keer moesten we ook allemaal spullen van levels allemaal verplaatsen naar andere levels. Omdat er nu overzicht is kunnen we alles goed plaatsen. Alleen duurt het soms weer veelste lang voordat we dingen kunnen doen omdat ze weer niet goed communiceren die zegt dat moet naar lvl 9 en die zegt nee het moet naar lvl 11 toe. Dus ja soms loop je weer 2x maar ja No worries just do it. Eenmaal dat klaar om 15:00 kan je weer gaan schoonmaken. Nou schoonmaken kan je het niet noemen het is meer dweilen met de kraan open maar ja je doet het toch gewoon uren zijn uren. Eenmaal om 17:00 klaar was ik er ook wel een beetje klaar mee.

Woensdag 8:45 beginnen het zou een hele rustige dag worden en dat werd het ook. Dat was gewoon niet leuk meer. Ik ben gewoon inslaap gevallen zowat op het werk zo rustig was het we moesten af en toe wat pakken en weg brengen en af en toe beetje schoonmaken. En dan toch werken we tot 15:45 door om de uren te maken. En ja dan neem je ook even een 45 minuten smoko en 2 uur lunch pauze:p Was ook niet goed meer maar ja is toch wel lekker om te doen;) Lekker in het park liggen even 1 uurtje slapen. Alleen om dan weer te gaan werken is niet lekker.

Donderdag zou ik werken maar ik had woensdagnacht zo slecht geslapen lag te trillen in bed van de koud dat was niet normaal meer. Dus donderdag niet gaan werken. En dacht echt van nee he ik ga niet ziek worden nu nu net Defqon1 er aan komt dat gaat me niet gebeuren. Donderdag even veel fruit gegeten en veel geslapen. En dat heeft me echt goed gedaan dat was niet gezond. Ik voelde me s'avonds echt super goed.

Vrijdag had ik vrij genomen van werk en had ik zoiets van mooi weer even naar Pitt Street Mall toe en even Oranje Shirt halen en dan even kijken in het Centrum voor wat Sight Seeing dit heb ik gedaan en was echt mooi om te doen alleen wel zwaar met 28 graden:p Vol in de zon biertje gedaan nou dat kan je beter niet doen dit is niet best. Want in 1 klap ben je meteen weer dronken niet gezond. Maar ja wel even heerlijk een lekkere Shooner VB bier. Dit ging er echt heerlijk in alleen na die tijd ben je wel even licht in je hoofd maar ja heb ik er graag voor over. S'avonds met alle Nederlanders die hier al waren lekker lopen ouwehoeren voor Defqon1 alvast. Alvast goed begin feestje hier gemaakt ervoor;)

Zaterdag de dag waar ik zo lang naar toe leefde niet normaal meer. Sinds dat ik hier aankwam in Australie was dit het feest waar ik naar toe zou en moest gaan en ik heb het ook gedaan. DEFQON1 TRUE REBEL FREEDOM. Oh wat een feest was dat niet normaal meer. Ik ben echt helemaal los gegaan daar. Dat is niet normaal. Wezen stampen ragguh hakkuh als een malle. Met een groep van ongeveer 50 nederlanders vertrokken we van uit het Hostel richting Defqon1 met de bus. uurtje rijden daar naar toe. Wat een feest het al was in de bus was een voorproefje al. Maar wat een beveiliging daar ook niet gezond meer. Drugshonden daar bodyscanners en ook nog een fouilleren. Dus echt je kon niks naar binnen toe nemen wat niet mocht. Dus wist je ook zeker dat er geen gekke dingen zouden gebeuren daar. 12 uur kwamen daar aan en tot 10 uur s'avonds daar lopen knallen dat was echt heerlijk. Heel veel goeie nederlandse dj's waren daar dat was ook wel zeer relaxed. Nog backstage geweest bij nederlandse DJ Neophyte nog gratis tokens en goodies van hem gekregen. Dat was wel zeer relaxed. Mooi om die live set een uur lang lopen knallen niet normaal meer. Eenmaal aan het eind een super mooie vuurwerkshow niet gezond meer. Maar toen we eenmaal terug gingen was ik me stem helemaal kwijt. Dat was niet gezond meer. Eenmaal in het hostel aangekomen nog even een biertje gedaan;) Toch als afsluiter.

Zondag redelijk brak geweest niet normaal meer. Ik was nog steeds me stem kwijt dat was niet leuk meer. En me benen waren helemaal kapot dat was ook niet goed meer. Maar terug kijkend op zaterdag heb je wel een super dag meegemaakt veel foto's en filmpjes gemaakt dus dat was wel weer super om terug te zien en dan zie je ook dingen die je eerst niet zag. Omdat er zoveel te zien was. Maar ja maandag was wel weer gewone werkdag dus moest ik wel fit zijn daarvoor dus maar even powernap s'middags ook doen om fit te zijn voor de volgende dag en even me was doen want me kleding was ook aardig smerig en stonk na de drank van het feest.

Dit was weer een verslag uit het super mooie Sydney. Bijna zover 3 Oktober vlieg ik uit Sydney weg en ga ik de oostkust afmaken en ga ik daar de mooiste dingen doen die je kan doen daar. Dus heb ik super veel zin in morgen nog 1 dagje werken en dan ook klaar en dan 3 dagen nog even relaxen en feestje bouwen en gaan met die banaan. Ik kan nu al bijna niet wachten. Oh nog even om jullie jarloers te maken vandaag 32 graden en dat in de lente even dus kijk maar straks hoe de zomer zou zijn;)

• 28 September 2012 - 14:05

De Oudjes:

Hoi Tom, wat ontzettend leuk om te lezen dat het net zo'n geweldig feest is geworden , waar je ook op gehoopt had.Hier wordt het weer minder, 's avonds weer de houtkachel aan. Opa is net weer naar huis gegaan, doet je de groetjes en wenst je heel veel plezier op de boot. Wij wensen je een geweldige tijd toe op de boot naar Frasier eiland ,maar natuurlijk eerst nog een leuke tijd in Noosa.

safe trip

• 28 September 2012 - 14:56

Gerben En Linda:

He Broertje

Wat een mooi verhaal weer.
    We hadden de foto's van Defqon gezien om facebook, maar wat een mooie foto's.
    Het is hier nu herfst het is hier koud en regenachtig.
    Gisteren 27 september verjaardag gevierd van papa, was gezellig.
    Geniet er lekker van de laatste paar dagjes in Sydney.
    Heel veel plezier aan de oostkust.
    We wachten weer op je volgende verslag.

Liefs Gerben en Linda

• 28 September 2012 - 16:35

Carolien:

hoi Tom,
    mooie foto's van Bondi Beach het is er echt zo mooi als op de tv.
    en op de andere foto's pik je zo alle hollanders eruit, leuk met dat oranje.
    genieten volgende week en een goede vlucht gewenst.
    ben benieuwd naar de foto's volgende week. doei carolien en nico

• 30 September 2012 - 10:57

Andre En Marianne:

Hey Tom

Wat een mooi verhaal weer, geniet nog maar van de laatste dagen in Sydney. Na al dat werken heb je ook wel een fantastisch feest verdient, (leuke foto s). Heel veel plezier op de verdere reis.
    Kijken al uit naar je volgende verhaal'

Groetjes van andre en marianne

• 06 Oktober 2012 - 11:17

Roel:

Hè Tommy
    Het gaat je goed daar hè
    Al werk je wel veel ,beleef je fantastische dingen .
    Maar zoals altijd geniet er van je bent maar een keer jong jongerling
    Dit alles beleef je maar een keer.
    Vandaag hier shit weer hele dag regen voorspeld.

Gr. Roel uit het natte Onna

• 21 Oktober 2012 - 13:21

Herman-Aafje Groen:

Hallo Tom

Leuke verslagen en mooie foto,s en zo te horen gaat alles goed .
    Geniet er van en nog veel plezier met je verdere reis.
    Ook de groetjes van de kids.